Kiinteistöpalvelut

Ammattitaitoista palvelua kaikissa toimitila-asioissa.

Toimitilavälitys RHG Oy:n ydinosaaminen keskittyy toimitilojen vuokranvälitykseen, myyntiin ja kiinteistökehittämiseen. Toimeksiantajiamme ovat pääasiassa vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt ja yksityiset kiinteistösijoittajat, ja tarjoamme palveluita myös julkishallinnolle. Laajan yhteistyöverkon avulla pystymme palvelemaan niin juridisissa kuin taloudellisissa kiinteistöasioissa.

Vuokrattavat toimitilat

Etsitkö vuokrattavaa toimitilaa yrityksellesi? Ota yhteyttä – palvelemme sinua kaikissa toimitilojen vuokraukseen liittyvissä asioissa. Hoidamme ammattitaidolla koko vuokrausprosessin vuokralaisen selvityksestä aina sopimusasiakirjoihin asti. Erillisenä toimeksiantona on mahdollista saada myös lakipalveluidemme kautta apua vuokrasopimustekstin laatimiseen. 

Mikäli et löydä tarjonnastamme sopivaa kohdetta, ole meihin yhteydessä. Kartoitamme jatkuvasti toimialueemme toimitilatarjontaa, ja joskus kohteet ovat hiljaisessa markkinoinnissa.

Myytävät toimitilat

Sivuiltamme löytyvien myytäviä toimitilojen lisäksi meiltä löytyy hiljaisessa markkinoinnissa olevia toimitiloja. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä toivomanne alueen tarjonta ja etsitään teille sopivin toimitila. Kohteidemme joukossa on myös jatkuvasti vaihtuva valikoima sijoittajille suunnattuja toimitilakiinteistöjä. Autamme mielellämme löytämään parhaan mahdollisen tuottokohteen sijoittajan vaatimusten mukaan.

Hoidamme toimitilojen koko myyntiprosessin ammattitaidolla. Palvelu kattaa kaikki kauppaprosessiin liittyvät tehtävät hintatason määrityksestä kauppakirjoihin saakka.

Asiakirjojen viimeistely tehdään aina kiinteistölakimiehen avustuksella, mikä varmistaa kaikille osapuolille parhaan ja turvallisen lopputuloksen.

Neuvonanto

Toimitiloihin liittyy usein runsaasti juridisia, taloudellisia ja teknisiä seikkoja, joiden turvalliseen selvittämiseen kannattaa käyttää ammattilaista. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota laaja-alaista palvelua aina kiinteistöjohtamiseen saakka.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli et vielä löytänyt etsimääsi. Meillä on toimitiloja myös hiljaisessa markkinoinnissa – välittäjämme auttavat löytämään tarpeisiisi sopivan toimitilan.