Rekry

Etsimme uusia toimitilavälittäjiä

Etsimme uusia toimitilavälittäjiä kokoaikaiseen työhön Tampereelle, Helsinkiin ja Lahteen. Muutkin paikkakunnat ovat mahdollisia. Voit olla joko alalle hakeutuva uusi kyky tai välitystyöstä jo kokemusta hankkinut osaaja.  

Saat hoidettavaksesi valmiita toimeksiantoja, ja lisäksi toivomme aktiivista otetta uusien toimeksiantojen hankkimiseen. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, yksityiset kiinteistösijoittajat ja julkishallinto.  

Onnistuminen tehtävässä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, vankkaa myynnillistä otetta sekä vahvaa motivaatiota alalle. Jos sinulla on kova tuloksentekonälkä, hae meille!

Mitä tarjoamme

Olemme keskisuuri välitystoimija, joten meillä työskentely on joustavaa ja asiat hoidetaan eteenpäin sujuvasti. Meiltä saat alan vahvimman taustatuen: oma kiinteistölakimiehemme toimii apunasi kaikissa kaupoissa. Lisäksi tarjoamme alan parhaan palkkauksen. Keskustelemme mielellämme palkkausmalleista kanssasi. Palkitsemme sitoutuneen hyvän tuloksen tekijän myös mahdollisuudella osakkuuteen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin annamme mielellämme lisätietoja. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia Tony Rosenbladille.

Soita 050 5515 375
Laita sähköpostia: tony.rosenblad@rhg.fi

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli et vielä löytänyt etsimääsi. Meillä on toimitiloja myös hiljaisessa markkinoinnissa – välittäjämme auttavat löytämään tarpeisiisi sopivan toimitilan.