Toimitilavälitys RHG Oy
ammattitaitoinen sopimuskumppani

Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu toimitilavälitykseen ja kiinteistökehittämiseen erikoistunut yritys. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi, pääkaupunkiseutu sekä Tampereen ja Lahden seutu. Olemme toimineet markkinoilla menestyksekkäästi palvellen asiakkaita niin suurissa kuin pienissäkin toimitilahankinnoissa.

Toimintatavat

RHG Oy:n henkilöstön ensisijainen tavoite on palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Vanhoihin kaavoihin jäykistynyt toiminta ei kuulu toimintatapoihimme. Pyrimme aina löytämään uuden ja menestyksekkään tavan toteuttaa toimintaamme tuloksekkaalla tavalla, hyvin ja nopeasti. 

RHG markkinoi välitettäviä kohteitaan tehokkaasti suurimmilla toimitiloihin keskittyneillä internetsivuilla. Tärkein markkinointikanava ovat kuitenkin välittäjiemme uransa varrella hankkimat kontaktit.

RHG Oy:n henkilöstö koostuu osaavista ammattilaisista

Henkilöstömme on pitkään alalla toiminutta ja laajan kokemuksen omaavaa. Kokemusta meillä on niin toimitilavälityksestä kuin laaja-alaisesta kiinteistöalan konsultoinnista.

Tarjoamme monipuolista kiinteistöalan osaamista myös yhteistyökumppaneidemme kautta. Yhteistyöverkostoa laajennetaan koko ajan sekä yritysten että yksittäisten toimijoiden suuntaan. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Me autamme sopivan tilan löytämisessä

Etsit sitten pientä tai suurta toimitilaa tai kaipaa apua muissa liike- tai toimitila-asioissa, meiltä saat ammattitaitoista palvelu ja vankkaa kiinteistöalan osaamista. Ota yhteyttä, niin autamme teitä sopivan tilan löytämisessä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli et vielä löytänyt etsimääsi. Meillä on toimitiloja myös hiljaisessa markkinoinnissa – välittäjämme auttavat löytämään tarpeisiisi sopivan toimitilan.